Soininvaara Taavi


Taavi Soininvaara on syntynyt Imatralla. Hän on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Turun yliopistosta vuonna 1991 ja sen jälkeen työskennellyt rahoituslaitoksissa ja teollisuuden johtotehtävissä. Soininvaara on ollut vapaa kirjailija vuodesta 2001 alkaen. Soininvaaran trillerit ovat kansainvälisen politiikan, talouden, teknologian ja rikollisuuden ajankohtaisiin kysymyksiin pureutuvia trillereitä, joilla hän on noussut oikeutetusti lajin suomalaiseen kärkeen.

Soininvaaran kiitetty esikoisdekkari Ebola-Helsinki ilmestyi vuonna 2000. Hänet on palkittu Suomen dekkariseuran Vuoden johtolanka -palkinnolla vuonna 2003 teoksesta Koston komissio. Hänen trillereitään on käännetty menestyksekkäästi saksaksi. Soininvaara on kirjoittanut yhdeksän Arto Ratamo -trilleriä ja yhden rikoskertomuskokoelman.

Syksyllä 2009 Taavi Soininvaara esittelee uuden neliosaisen, itsenäisistä rikosromaaneista rakentuvan sarjan uusine päähenkilöineen. Sarjan aloittaa trilleri Kriittinen tiheys.

-

Pakonopeus – Taavi Soininvaara


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php:328 Stack trace: #0 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php(103): wordTubeClass->GlobalFlashVars() #1 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/shortcodes.php(169): wordTubeClass->ReturnMedia('76', 'http://www.kirj...', 'http://www.kirj...', '642', '380', '0', Object(stdClass), '') #2 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/shortcodes.php(300): wordTube_shortcodes->show_media(Array, '', 'media') #3 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #4 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/shortcodes.php(209): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(embed|...', 'do_shortcode_ta...', '[media id=76 wi...') #5 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/plugin.php(213): do_shortcode('[media id=76 wi...') #6 /var/www/fs2/19 in /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php on line 328