Teos


logo_teosKustannusosakeyhtiö Teos on itsenäinen yleiskustantamo, joka keskittyy julkaisuohjelmassaan kotimaiseen kauno- ja tietokirjallisuuteen.

Julkaisemme 35-40 kirjaa vuodessa. Kun nimikemäärä pysyy kohtuullisena, kaikilla on riittävästi aikaa tehdä osuutensa ja nauttia tekemisestään. Kirjailija ehtii kirjoittaa, kustannustoimittaja toimittaa, graafikko suunnitella ulkoasun. Painolla on riittävästi aikaa kirjan fyysisen olomuodon kanssa ja markkinointi voi suunnitella jokaisen kirjan myynnin erikseen.

Liikeideamme on yksinkertainen: haluamme kustantaa hyviä suomenkielisiä kirjoja. Kirjankustantaminen ei ole alkemiaa, kysymys on kirjojen tekemisestä ja niiden myymisestä. Haluamme vain tehdä kaiken mahdollisimman hyvin.

Tärkeää meille on kunnioittaa kaikkia niitä osapuolia, jotka tekevät teoksesta teoksen ja Teoksesta Teoksen: kirjailijoita, toimittajia, suomentajia, graafikoita, painoja, kirjakauppiaita ja ennen kaikkea lukijoita. Kaikille Teoksen toimintaan mukaan lähteneille on yhteistä vankkumaton rakkaus kirjallisuuteen ja lukemiseen.

Hyvä kirja ei pahene. Ei myöskään ilo, joka sellaisen tekemisestä ja lukemisesta seuraa. Se on ystävyyttä, joka kestää.

YHTEYSTIEDOT

Kustannusosakeyhtiö Teos

Vilhonkatu 6 A, 3. krs
Tel. +358 (20) 743 1250

fax +358 (20) 743 1255
info@teos.fi