Gummerus


gummerus_logo

Lehtori Kaarle Jaakko Gummerus aloitti kustannustoiminnan yhdessä vaimonsa Gustavan kanssa vuonna 1872. Kaarle Jaakko ja Gustava halusivat kantaa kortensa kekoon kansan valistamiseksi ja julkaista painotuotteita huviksi ja hyödyksi kaikille Suomen kyläläisille.

Gummerus on toiminut jo 135 vuotta suomalaisena perheyhtiönä, jonka omistajat ja henkilökunta kunnioittavat Kaarle Jaakon alkuperäistä liikeideaa ’huviksi ja hyödyksi’. Julkaisemme kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta sekä tieto- ja harrastekirjoja. Kustannusohjelmaamme kuuluvat myös sanakirjat ja kielten kirjat. Osana Gummerusta toimii tietokirjoja julkaiseva Ajatus Kirjat.

Gummerus-konserni

Gummerus-konsernin toimialat jakautuvat kirjankustantamiseen, -painamiseen, digitaalisiin sanakirjoihin sekä kiinteistöpalveluihin. Konsernin yhtiöinä toimivat Gummerus Kustannus Oy, Gummerus Kirjapaino Oy, Kielikone Oy ja Kiinteistöyhtiöt.

http://www.gummeruskirjapaino.fi
http://www.kielikone.fi

http://www.loistopokkarit.com

http://www.kirjavalitys.fi

http://www.jklpaviljonki.fi

Gummerus-konsernin osakkuusyhtiöitä ovat taskukirjojen myynti- ja markkinointiyhtiö Loisto Oy, informaatio- ja logistiikkapalvelujen tuottaja Kirjavälitys Oy sekä messupalvelujen tarjoaja Jyväskylän Messut Oy.

YHTEYSTIEDOT

Gummeruksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Töölössä, Arkadiankadulla.

Postiosoite:
Gummerus Kustannus Oy
PL 749
00101 Helsinki

Käyntiosoite:
Arkadiankatu 23 B, 5. kerros
00100 Helsinki

Puhelin: 010 6836 200
Sähköposti:
info@gummerus.fi
etunimi.sukunimi@gummerus.fi