Yhteystiedot


Kirjavideo.fi -palvelu

Tuotamme ja toteutamme esittelyvideoita mielenkiintoisista kirjoista ja kirjailijoista. Videoissa valoitetaan lukijalle uusimpien teoksien taustoja. Näin kirjan henki, kirjailijan ajatukset ja persoona muuttuvat eläviksi. Pyrkimyksemme on, että jokainen video on käsiteltävän kirjan ja myös sen kirjoittajan näköinen.

Videot asetamme kaikkien kirjoista kiinnostuneiden nähtäväksi uuteen kirjavideo.fi -portaaliin. Kirjavideo.fi -palvelun tavoitteena on jakaa keskitetysti kirjojen ja kirjailijoiden esittelyvideoita internetissä.

Toivotamme sinulle, hyvä kirjallisuuden ystävä ja kirjavideo.fi -sivuilla kävijä, antoisia katselu- ja lukuhetkiä.

Yhteystiedot

Markku Pelkonen
kuvaaja / ohjaaja
+358 50 3554134
markku.pelkonen ( at ) kirjavideo.fi

Jukka-Pekka Siberg
vastaava tuottaja / tuotanto- ja palveluvastaava
+358 44 3686388
jukka-pekka.siberg ( at ) mediagents.fi

Kirjavideo.fi -palvelun tuottaa:

MONIMEDIATALO MEDIAGENTS OY
Larin Kyöstintie 7
00650 Helsinki
Y-tunnus: 1617185-9


Monimediatalo Mediagents Oy lyhyesti
Monimediatalo Mediagents Oy on media-ammattilaisten verkosto, joka tarjoaa äänen, kuvan ja sisällön osaajia erilaisiin audiovisuaalisen alan tarpeisiin. Mediagents on erikoistunut musiikki- ja AV -tuotantoihin ja yrityksessämme työskentelee alalla pitkään toimineet osaajat. Meillä on kokemusta siitä, miten työt tehdään joustavasti ja tehokkaasti.

Tunnemme monimediatuottamisen erityispiirteet ja hallitsemme uusimmat kuvan ja äänen esitys- ja välitystekniikat. Tuotamme sisältöä ja tarjoamme teknistä osaamista niin uusmediaan kuin myös perinteiseen multimediaan ja internet -tarpeisiin.

Monimediatalo Mediagents Oy on osakeyhtiö. Aloitimme toimintamme vuonna 2002. Toimintamme on laajentunut ja liikevaihto kasvanut vuosittain 20–30%. Vuonna 2007 Suomen Asiakastieto Oy myönsi meille Suomen vahvimman Rating Alfa -luokituksen AA+ ja sertifikaatin.

Lisää yrityksestä ja referensseistä internet sivuiltamme:
www.mediagents.fi