Suomalainen kirjakauppa


logo_skk_tkSuomalainen kirjakauppa on Suomen johtava kirjakauppaketju. Käytössämme on kolme myymäläkonseptia ja myymälöiden lukumäärä 1.1.2009 oli yhteensä 78. Myymälöitä on valtakunnallisesti kaikissa isoimmissa taajamissa (yht. 44 paikkakuntaa) Helsingistä aina pohjoisimpaan Kemijärveen.

Katso myymälöiden yhteystiedot www.suomalainenkirjakauppa.fi

Helsingin Suomalainen Kirjakauppa Oy perustettiin vuonna 1912, Rautakirjan omistukseen se siirtyi vuonna 1924. Suomalaisella Kirjakaupalla oli vuosikymmeniä yksi ainoa myymälä Helsingin keskustassa. Voimakkainta laajentumisen aikaa on oli 80-luvun loppu ja 90-luku, joka oli myös Suomalaisen Kirjakaupan ketjuttamisen vuosikymmen. Viime vuosina olemme perustaneet monia uusia myymälöitä kauppakeskuksiin eri puolille Suomea.

62 Suomalaisen Kirjakaupan lisäksi yhtiöllä on kaksi Yliopistokirjakauppaa sekä kaksi Reader’s-pokkarimyymälää.

www.yliopistokirja.fi

Suomalainen Kirjakauppa Oy:hyn kuuluu myös Lukiolaisten Kirjakauppa, joka myy mm. lukion oppikirjoja pääasiassa verkkopalvelunsa kautta.

www.lukiolaistenkirjakauppa.fi

Yhdessä WSOY:n kanssa omistamamme verkkokauppa www.suomalainen.com on kehittyvä ja nopeasti kasvava osa toimintaamme.

Virossa Suomalaisen Kirjakaupan tytäryhtiö on Apollo Raamatud AS, joka harjoittaa kirjojen vähittäiskauppaa ja verkkokauppaa. Yhtiöllä on yhteensä kahdeksan kirjakauppaa Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa ja Rakveressa.

Pääkonttorin yhteystiedot

Suomalainen Kirjakauppa Oy
Koivuvaarankuja 2 01640 Vantaa
puh. 09-852 751
fax 09-852 7922