Info


infikirjakaupa_logoINFO – palveleva kirjakauppa lähelläsi

Suomen Info-Kirjakaupat Oy on perustettu vuonna 1972 ja se on edelleen maan suurin yksityinen kirjakauppaketju. Info-ketjussa on kaikkiaan 45 jäsenliikettä eri puolella Suomea. Niiden toiminta perustuu asiakaslähtöiseen toimintaan, jonka perustana on luotettavuus, laajat valikoimat, asioinnin helppous ja hyvä asiakaspalvelu.

Info-kirjakauppojen yhteydessä toimii Info-toimistotukut, jotka palvelevat yritys- ja julkisyhteisöasiakkaitaan toimistotarvikkeiden ja kirjojen hankinnassa. Infon yritysasiakkaana haluamme tarjota Sinulle vaivattoman asioinnin, laadukkaan ja kattavan valikoiman ja hyvin kilpailukykyiset hinnat keskittämisetuna.

Ketjuorganisaation yhteystiedot
Suomen Info-Kirjakaupat Oy
Vattuniemenranta 2, PL 68, 00210 Helsinki
puh. (09) 6823 220

Myymälät
Valitsemalla haluamasi paikkakunnan saat esittelyn ko. paikkakunnan myymälästä.

Info kirjakauppa Info.fi
Info Kirjakauppa Verkossa Oy kuuluu osana Info konserniin. Yrityksen omistavat kirjakauppaketjuun kuuluvat yksityiset kirjakauppiaat.

Infon verkkokirjakauppa on palveluna vertaistaan vailla. Info.fi tarjoaa Suomen laajimman kotimaisen kirjallisuuden valikoiman suoraan kotikoneellesi. Valikoima on ainutlaatuinen, sillä uutuuskirjojen valikoimaa täydentävät myös käytetyt kirjat.

Kauttamme saat suurimman osan Suomessa julkaistuista kirjoista, kotimaisista ja käännetyistä kaunokirjoista lasten- ja nuortenkirjoihin sekä harraste-, tieto- ja oppikirjat.

Uusien kirjojen lisäksi saatavilla on yli 100.000 nimikkeen käytettyjen kirjojen tietokanta, josta löytyy alati kasvava valikoima vanhoja kirjoja. Näin saatat löytää sen, mitä olet aina etsinyt tai saada vaihtoehdon hakemallesi loppuunmyydylle uudelle kirjalle.

Yhteystiedot

Info Kirjakauppa Verkossa Oy
Vattuniemenranta 2
PL 68 00211 HELSINKI