BookPlus


bookplus_logoBookplus on Helsingin DataClub Oy:n kirjakauppa internetissä.
Helsingin DataClub Oy vastaa aputoiminimensä Bookplussan toiminnasta. Helsingin DataClub Oy:n omistaa CDON AB, joka kuuluu pörssilistattuun mediakonserniin MTG:hen (Modern Times Group, www.mtg.se).

Yrityksemme aloitti ensimmäisenä kirjakauppana maassamme kirjojen välittämisen verkossa vuonna 1995. www.dataclub.fi perustettiin tällöin. Sen tarkoituksena oli myydä internetin välityksellä atk-alan kirjoja alan opiskelijoille ja ammattilaisille.

Bookplussan suurvalikoimista löydät käytännöllisesti katsoen kaikki saatavilla olevat suomen- ja englannin-, ja saksankieliset kirjat sekä tärkeimmät ruotsinkieliset teokset. Laaja valikoimamme sisältää teoksia lastenkirjoista ammattikirjallisuuteen; erityisosaamisaluettamme on myös oppi- ja ammattikirjallisuus. Yrityksemme on jo vuosikaudet ollut maamme suurin ulkomaisen oppikirjallisuuden tukkukauppa. Asiakkainamme ovat lähes kaikki Suomen korkeakoulut ja niiden kirjakaupat. Toimimme kiinteässä yhteistyössä kustantajien kanssa – siksi meillä on alan viimeisin tietous.

Yritys- ja yhteisöasiakkaillemme tarjoamme edullisen tuotevalikoiman ja henkilökohtaisen yhteyshenkilön helpottamaan asiointia. Vuosisopimusalennukset ja räätälöidyt laskutuspalvelut ovat meillä myös mahdollisia. Toimitamme tuotteet yritys- ja yhteisöasiakkaillemme laskulla.

Toimitamme tilaamanne tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Normaali toimitusaika suomalaisille tilauskirjoille on noin 3-5 työpäivää ja ulkomaisille kirjoille 2-3 viikkoa. Toimitamme tarvittaessa osan kirjoistamme myös pikatoimituksena muutamassa päivässä – ole hyvä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä Bookplussaan
Helsingin Dataclub Oy / Bookplussan konttorissa Pitäjänmäellä työskentelee lähes 20 henkeä asiakaspalvelussa, ostoissa, logistiikassa, IT-osastolla ja markkinoinnissa.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä yritysasiassa, tavoitat yhteyshenkilömme sähköpostitse. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@bookplus.fi. Huomaathan, ettemme vastaa asiakaspalvelukysymyksiin tätä kautta.

Yhteystiedot
Ota yhteyttä! Allaolevista osoitteista saat lisätietoja.

Toimisto
Atomitie 5 B, 1.krs
00370 Helsinki, Finland

Asiakaspalvelu ja tilaukset:
palvelu@bookplus.fi
Tel: +358-(0)207 410 638 (arkisin kello 12-16)
Fax: +358-(0)207 410 639

Toimitukset:
toimitukset@bookplus.fi

Linkki verkkokirjakauppaan