AdLibris


AdLibris_logoAdLibris on verkkokirjakauppa, joka työllistää 35 henkilöä Tukholmassa sijaitsevassa toimistossamme ja vuoden kiireisimpinä aikoina työllistämme yli 100 henkeä Morgongåvassa sijaitsevassa jakelukeskuksessamme.

AdLibris on ”nuori” yritys – työntekijöiden keski-ikä on hieman yli 30 vuotta. Työntekijöiden joukosta löytyy mm. kirjallisuustieteilijöitä, ekonomeja ja teknikkoja.

Jakelukeskuksemme on lukuisilta eri toimittajiltamme saapuvien kirjojen kokoamispaikka, jossa kirjat paketoidaan huolellisesti ja lähetetään sitten eteenpäin meidän asiakkaillemme. Jakelukeskuksessa varustamme myöskin kirjoja mm. muovituksella, luokitusmerkeillä ja varkaussuojalle vastataksemme esim. kirjastojen tarpeisiin.
Vuodesta 2005 saakka suurin osa AdLibriksestä on Bonnier-konsernin omistuksessa, mutta osa perustajista ja työntekijöistä omistaa edelleen osan yhtiön osakemäärästä.

AdLibris tarjoaa

  • Kaikki kirjat edulliseen hintaan
  • Nopeat toimitukset (lähetämme kirjat meiltä tavallisesti 2-5 arkipäivässä)
  • Kuljetusmaksu vain 2,90 euroa per tilaus
  • 3,5 miljoonaa nimekettä kotisivullamme
  • Laaja valikoima suomen-, ruotsin-, englannin-, norjan- ja tanskankielistä kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta

AdLibriksen tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kaikki kirjat mahdollisimman edulliseen hintaan ja suoritamme säännöllisesti hintavertailuja varmistaaksemme, että ostoskorisi kokonaishinta jää meillä kaikista alhaisimmaksi.

Ota yhteyttä
Pyrimme jatkuvasti parantamaan Adlibriksen palveluja entisestään, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on ideoita tai mielipiteitä!

Yhteystiedot
Asiakaspalvelu
Tel: 09-23 11 35 70
(palvelemme arkisin 10.00-17.00. Suljettu lounaan ajaksi 13-14)
Sähköposti: info@adlibris.com
Fax: 09-23 11 35 71

Sisäänostot
Sähköposti: kauppa@adlibris.com

Postiosoite
PL 3820 00002 Helsinki

Palautusosoite
AdLibris
c/o UPS SCS (Finland) Oy
Vanha Porvoontie 229
Door A 9
01380 Vantaa