Morton Kate


Kate Morton (s. 1976) asui lapsuutensa ja nuoruutensa eri puolilla Australiaa. Hän muutti Lontooseen opiskelemaan ja suoritti lisensiaatin tutkinnon draamassa ja puheviestinnässä aikomuksenaan luoda ura näyttelijänä. Pian hän kuitenkin huomasi, että hänen oikea kutsumuksensa on kirjallisuus. Hän muutti takaisin Australiaan ja alkoi opiskella kirjallisuustiedettä ja kirjoittaa omia tekstejä. Tähän mennessä hän on julkaissut kaksi romaania ja saanut monia merkittäviä kirjallisuuspalkintoja.
Paluu Rivertoniin on Mortonin vuolaasti kehuttu esikoisteos, ja sen julkaisuoikeudet on myyty peräti 34 maahan. Mortonin kahta ensimmäistä romaania on myyty yhteensä yli kolme miljoonaa kappaletta.

1

Paluu Rivertoniin – Kate Morton


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php:328 Stack trace: #0 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php(103): wordTubeClass->GlobalFlashVars() #1 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/shortcodes.php(169): wordTubeClass->ReturnMedia('165', 'http://www.kirj...', 'http://www.kirj...', '642', '380', '0', Object(stdClass), '') #2 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/shortcodes.php(300): wordTube_shortcodes->show_media(Array, '', 'media') #3 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #4 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/shortcodes.php(209): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(embed|...', 'do_shortcode_ta...', '[media id=165 w...') #5 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/plugin.php(213): do_shortcode('[media id=165 w...') #6 /var/www/fs2/1 in /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php on line 328