Kwok Jean


Jean Kwok on seitsenlapsisen perheen kuopus, ja hän asui lapsuutensa Hong Kongissa. Hänen ollessaan viisivuotias perhe muutti Yhdysvaltoihin ja joutui sopeutumaan erittäin karuihin oloihin. Perheen lapset kävivät päivisin koulussa ja työskentelivät iltaisin tehtaassa, mutta kaikesta huolimatta Jean pärjäsi koulussa hyvin. Suoritettuaan Harvardissa kandidaatintutkinnon fysiikasta hän hankki kirjallisuuden maisterin paperit Columbian yliopistosta.
Nykyään Jean asuu Hollannissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa ja kirjoittaa kokopäivätoimisesti. Vuonna 2010 ilmestynyt Käännöksiä on hänen ensimmäinen romaaninsa, ja sen käännösoikeudet on myyty jo kahteentoista maahan.

-

Käännöksiä – Jean Kwok


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php:328 Stack trace: #0 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php(103): wordTubeClass->GlobalFlashVars() #1 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/shortcodes.php(169): wordTubeClass->ReturnMedia('164', 'http://www.kirj...', 'http://www.kirj...', '642', '380', '0', Object(stdClass), '') #2 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/shortcodes.php(300): wordTube_shortcodes->show_media(Array, '', 'media') #3 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #4 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/shortcodes.php(209): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(embed|...', 'do_shortcode_ta...', '[media id=164 w...') #5 /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-includes/plugin.php(213): do_shortcode('[media id=164 w...') #6 /var/www/fs2/1 in /var/www/fs2/19/mediagen/public_html/kirjavideo/wp-content/plugins/wordtube/lib/wordtube.class.php on line 328